Αρχική Paratiritiriopsy forums Εκπαίδευση Άνοιγμα θέματος στην Εκπαίδευση

Επισκόπηση 1 δημοσιεύσεων (από 1 συνολικά)
 • Συντάκτης
  Δημοσιεύσεις
 • admini
  Συντονιστής
  Αριθμός σχολίων: 76
  Κανονισμός του φόρουμ/Αποποίηση Ευθυνών

  Το παρόν φόρουμ προορίζεται για τα εγγεγραμμένα μέλη του Παρατηρητηρίου για τα Δικαιώματα στο χώρο της Ψυχικής Υγείας και για όσους επιθυμούν, χρειάζονται ή αναζητούν βοήθεια για προβλήματα της Ψυχικής τους υγείας στην προσπάθειά τους να στραφούν σε ένα καλύτερο τρόπο ζωής. Το φόρουμ μας δημιουργήθηκε με σκοπό την ύπαρξη ενός χώρου όπου άτομα με ψυχωσικές εμπειρίες, ψυχολόγοι, ψυχίατροι και φιλικά προς τις εναλλακτικές αντιψυχιατρικές προσεγγίσεις άτομα μπορούν να επικοινωνήσουν, να ανταλλάξουν απόψεις και να αλληλοβοηθηθούν μέσα σε ένα φιλικό κλίμα.

  ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΚΑΜΙΑ ΕΝΩΣΗ – ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑ. Το φόρουμ δεν έχει σχέση με καμία εταιρεία και όσα προτείνονται από τα μέλη αποτελούν προσωπική επιλογή και όχι διαφήμιση. ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΜΗ-ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ.

  Ως φόρουμ του Παρατηρητηρίου για τα Δικαιώματα στο χώρο της Ψυχικής Υγείας, στηρίζουμε και προωθούμε τα Δικαιώματα στο χώρο της Ψυχικής Υγείας και την απαλοιφή του ανθρώπινου πόνου, καθώς και τις εναλλακτικές αντιψυχιατρικές προσεγγίσεις. απελευθέρωσης των ανθρώπων με ψυχωτικές εμπειρίες από τον συστημικό ψυχιατρικό ανθρώπινο ζυγό (εγκλεισμούς, ακούσιες νοσηλείες, δεσίματα, βία. υποτίμιση κ.α)
  Αν δεν συμφωνείτε, το φόρουμ αυτό δεν είναι για εσάς.
  Οι διαχειριστές διατηρούν το δικαίωμα να διαγράψουν όποιο μέλος δεν συμμορφώνεται στους κανόνες.

  Απαγορεύονται οι προσωπικές επιθέσεις με την χρήση χλευαστικών και προσβλητικών εκφράσεων και οι αρνητικοί προσωπικοί χαρακτηρισμοί. Η κάθε μορφής κριτική πρέπει να γίνεται στις ιδέες και όχι στους ανθρώπους. Οι όποιες προσωπικές αντιπαραθέσεις θα πρέπει να γίνονται σε κόσμιο επίπεδο, και σε ήπιο τόνο, ώστε να μην προσβάλλεται ο συνομιλητής, σε οποιοδήποτε σημείο της δημόσιας συζήτησης. Τα μέλη διαθέτουν την δυνατότητα να ενημερώνουν τους διαχειριστές εάν λάβουν προσβλητικά προσωπικά μηνύματα ώστε οι διαχειριστές να χειριστούν αναλόγως την κατάσταση.

  Απαγορεύονται τα σεξιστικά σχόλια, τα ρατσιστικά σχόλια και οι επιθέσεις σε εθνικές ομάδες.

  Απαγορεύονται οι θρησκευτικές συζητήσεις και το spamming.

  Οι διαχειριστές του φόρουμ διατηρούν το δικαίωμα της διαγραφής του προφίλ με ή χωρίς προειδοποίηση αν δεν τηρηθούν οι κανόνες της συμφωνίας εγγραφής.

  Με την εγγραφή σας στο φόρουμ συμφωνείτε πως δεν θα ποστάρετε μηνύματα με αναληθές, ανακριβές, χυδαίο ή απειλητικό περιεχόμενο. Παρακαλώ σημειώστε ότι οι διαχειριστές του παρόντος φόρουμ δεν μπορούν να ελέγχουν όλα τα μηνύματα για αξιοπιστία. ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ, ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ Ή ΤΟΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΪΑΣ. Επίσης δεν είναι δυνατόν οι διαχειριστές να ελέγχουν τα μηνύματα για καταπάτηση του copyright. Την ευθύνη φέρει ο κάθε αποστολέας.

  ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ. Με την εγγραφή σας στο φόρουμ συμφωνείτε πως δεν θα ποστάρετε μηνύματα σχετικά με παράνομες δραστηριότητες. Οι διαχειριστές δεν φέρουν ευθύνη.

  Παρακαλώ μην γράφετε με κεφαλαία και με greeklish γιατί είναι ιδιαίτερα κουραστικά στην ανάγνωση.

  ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ μέσα σε λογικό χρονικό διάστημα.
  ΜΕΛΗ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 3 ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.
  Αυτό γίνεται για την προστασία των μελών από άτομα που βρίσκονται στο φόρουμ με αμφίβολους σκοπούς.

  Μπορείτε να έχετε στην κατοχή σας μόνο ένα λογαριασμό και μην επιχειρήσετε να δημιουργήσετε δεύτερο ή και περισσότερους διότι θα έχει ως κατάληξη την διαγραφή ΟΛΩΝ των λογαριασμών σας χωρίς προειδοποίηση. Ποτέ δεν χρειάζεστε επιπλέον λογαριασμούς αν κάνετε σωστή χρήση του ενός. Εάν έχετε ξεχάσει τα στοιχεία σύνδεσης σας, μπορείτε απλά να συμπληρώσετε την ανάλογη φόρμα ή να επικοινωνήσετε με τους διαχειριστές του φόρουμ.

  Σημειώστε ότι με κάθε σας δημοσίευση, η διεύθυνση IP σας καταγράφεται ώστε σε περίπτωση που αυτό κριθεί αναγκαίο να διαγραφεί ο λογαριασμός. Αυτό θα συμβεί μόνο σε περίπτωση σοβαρής παραβίασης της συμφωνίας εγγραφής.

  Επίσης σημειώστε ότι το λογισμικό του φόρουμ και οι διαχειριστές δεν έχουν τη δυνατότητα να συλλέξουν ή να αποθηκεύσουν πληροφορίες στον υπολογιστή σας ή να χρησιμοποιήσουν οποιαδήποτε πληροφορία από τον υπολογιστή σας.

  ΚΑΛΗ ΔΙΑΜΟΝΗ!

Επισκόπηση 1 δημοσιεύσεων (από 1 συνολικά)
 • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.