ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ LIVE
ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΧΩΡΟ

Ολύμπου 18 4ος όροφος – Θεσσαλονίκη

Το Παρατηρητήριο, χάριν και στην υποστήριξη των φίλων του (μέσω του crowdfunding) κατάφερε τον Οκτώβρη του 2021 να μεταφερθεί σε νέο χώρο στην Ολύμπου, Θεσσαλονίκη.

Παρατηρητήριο για τα Δικαιώματα στο χώρο της Ψυχικής Υγείας

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
ΣΤΟ
ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Με στόχο την προώθηση της ελευθερίας επιλογής, που συνιστά θεμέλιο λίθο της άσκησης των δικαιωμάτων των χρηστών ψυχιατρικών υπηρεσιών, το Παρατηρητήριο για τα Δικαιώματα στον χώρο της Ψυχικής υγείας αναζητεί και προωθεί εναλλακτικούς τρόπους αντιμετώπισης του ψυχικού πόνου μέσω

  • (α) συλλογής σχετικού ενημερωτικού υλικού και ανάρτησής του στην ιστοσελίδα του Παρατηρητηρίου (https://paratiritiriopsy.com/)
  • (β) οργάνωσης εκδηλώσεων
  • (γ) αναζήτησης, προώθησης και ίδρυσης διαθέσιμων εναλλακτικών πρακτικών στον Ελλαδικό χώρο.

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022 ώρα 09:00 μμ

Το Παρατηρητήριο, χάριν και στην υποστήριξη των φίλων του (μέσω του crowdfunding) κατάφερε τον Οκτώβρη του 2021 να μεταφερθεί σε νέο χώρο στην Ολύμπου, Θεσσαλονίκη. Ο χώρος είναι διαρκώς υπό διαμόρφωση, αλλά ήταν ήδη κατάλληλος για να κάνουμε το πρώτο μας Live, τόσο για λόγους οικονομικής ενίσχυσης, όσο και για να ξαναβρεθούμε μεταξύ μας, τα μέλη και τα μέλη των ομάδων, αλλά και με τους φίλους, υποστηρικτές και συνεργάτες μας.

Μαζί μας ήταν οι Πανορμίτης Μπούμπας (βιολί, φωνή) και Λευτέρης Ναβροζίδης (ούτι) που ερμηνεύσαν τραγούδια του καφέ αμάν, του προπολεμικού αστικού λαϊκού, νησιώτικα και παραδοσιακά, καθώς και προσωπικές συνθέσεις.

Χαρήκαμε πολύ που ξανασυναντηθήκαμε μετά από καιρό, ακούσαμε ωραία μουσική, χορέψαμε, τα είπαμε και διασκεδάσαμε!

Το κακτειλ μοχίτο της Κατερίνας έκανε θραύση

ΜΠΥΡΕΣ ΠΟΤΑ

Κοκτέιλ

Τα έσοδα από τις εκδηλώσεις μας συγκεντρώνονται για αποκλειστική χρήση για την υποστήριξη καταγγελιών ή συνοδειών ανθρώπων σε κρίση και των οικογενειών τους.

Η είσοδος στις εκδηλώσεις μας είναι δωρεάν

Η είσοδος ήταν δωρεάν, όπως και σε όλες οι δράσεις του Παρατηρητηρίου.

Το Παρατηρητήριο δεν επιχορηγείται από πουθενά. Στηρίζεται αποκλειστικά στις συνδρομές των μελών του.

Τα έσοδα από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που παραδίδει τα τελευταία 4 χρόνια συγκεντρώνονται για αποκλειστική χρήση για την υποστήριξη καταγγελιών ή συνοδειών ανθρώπων σε κρίση και των οικογενειών τους.

Οι εισπράξεις από τα ποτά διατίθενται αποκλειστικά για τα έξοδα της εκδήλωσης (Κάβα, Μουσικοί κλπ)

ΜΟΥΣΙΚΗ

ΤΡΑΓΟΥΔΙ

Πανορμίτης Μπούμπας (βιολί, φωνή) και Λευτέρης Ναβροζίδης (ούτι) ερμηνεύσαν τραγούδια του καφέ αμάν, του προπολεμικού αστικού λαϊκού, νησιώτικα και παραδοσιακά, καθώς και προσωπικές συνθέσεις.